Op naar een nieuwe start!

Zakelijke verhuizing

Wij begrijpen als geen ander dat een zakelijke verhuizing een complexe onderneming is. Daarom gaan wij verder dan alleen het verplaatsen van spullen. Onze toegewijde aanpak en jarenlange ervaring in de logistieke branche maken ons de ideale partner voor jouw zakelijke verhuizing.

Ga snel naar

Maatwerk van A tot Z

Zakelijke verhuizingen zijn maatwerk. Geen enkele zakelijke verhuizing is hetzelfde, en daarom gaan wij klantgericht te werk. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en stellen een plan op dat perfect aansluit bij jouw bedrijf. Maar we gaan nog een stap verder. Wij begrijpen dat het vaak essentieel is om de situatie ter plaatse goed in te schatten. Daarom komen we graag bij je langs in het pand, zodat we de specifieke omstandigheden kunnen analyseren en een naadloos verhuisplan kunnen opstellen.

Logistiek is onze passie

Logistiek is niet slechts ons vakgebied; het is onze passie. Dankzij jarenlange ervaring in deze branche zijn wij experts in het plannen van zakelijke verhuizingen met uiterste precisie en efficiëntie. Van het in- en uitladen van kostbare apparatuur tot het zorgvuldig verpakken van gevoelige documenten, wij staan garant voor een vlekkeloze overgang naar je nieuwe locatie.

De helpende hand

Bij Klik Verhuizingen zijn we er niet alleen om je spullen te verplaatsen; we bieden een complete service. Heb je hulp nodig bij het inpakken en uitpakken? Geen probleem. Onze handige medewerkers staan paraat om je hierbij te ondersteunen. Ook het monteren en demonteren van meubels en andere items is voor ons een koud kunstje. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Voorbeelden van zakelijke verhuizingen

Enkele voorbeelden van zakelijke verhuizingen waarbij wij kunnen helpen:

Kantoorverhuizing

Wij hebben talloze kantoren naadloos overgebracht naar nieuwe locaties, waarbij we ervoor zorgen dat je snel weer operationeel kunt zijn.

Horeca

Restaurants, cafés, en andere horecagelegenheden vertrouwen op ons voor hun verhuizingen, waarbij we de hoogste zorg besteden aan het behoud van hun unieke sfeer en inventaris.

Aanvullende verhuisdienst

Inpakken en verhuizen

Laat ons je spullen efficiënt inpakken voor een veilige reis naar je nieuwe bestemming. Geen gedoe met dozen en tape; wij regelen het voor je met onze inpakservice.

Opslag bij verhuizing

Geen haast, geen zorgen. We bieden opslag bij verhuizing terwijl je wacht op je nieuwe thuis.

Schoonmaakservice voor verhuizing

Maak een frisse start in je nieuwe pand, en laat je pand schoon achter. Dat kan met verhuizen en schoonmaken.

Handymanservice 

Met onze handyman service, worden alle klusjes tijdens je verhuizing vakkundig afgehandeld, hoe groot of klein ook.

Demontage en montage

Onze professionals demonteren en monteren je meubels en apparaten met zorg en precisie, zodat je ze veilig kunt verhuizen zonder zorgen.

Woning ontruimen 

Er zijn verschillende redenen voor een woningontruiming, onze professionele ontruimingsdienst staat voor je klaar.

Internationale verhuizing

Een stressvrije internationale verhuizing, ook dat regel je samen met Klik Verhuizingen.

Wij zijn ook actief in onder andere

Over Klik Verhuizingen

Klik Verhuizingen is ontstaan uit de visie van twee jonge en gedreven ondernemers met veel ervaring in de logistiek en een sterke focus op klantgerichtheid. Ons team bestaat uit deskundige verhuizers met ruime ervaring, die elke verhuizing met uiterste precisie en zorg benaderen. Of het nu een verhuizing binnen dezelfde stad betreft of een oversteek door het hele land, ons toegewijde team staat altijd voor u klaar.

Wij streven er constant naar om onze klanten een naadloze verhuiservaring te bieden die volledig in lijn is met onze kernwaarden. Bij Klik Verhuizingen gaat het niet simpelweg om het verplaatsen van uw bezittingen; het draait om het verhuizen van uw leven. En dit doen we met veel toewijding en een oprechte glimlach.