Op naar een nieuwe start!

Verhuizing en opslag

Verhuizen kan een stressvolle aangelegenheid zijn, maar bij Klik Verhuizingen begrijpen we dat opslag bij een verhuizing een cruciale rol kan spelen om het proces soepel te laten verlopen. 

Of je nu tijdelijke opslag nodig hebt omdat je nieuwe huis nog niet klaar is, je nog geen nieuwe woning hebt gevonden, of je bedrijf extra ruimte nodig heeft tijdens een zakelijke verhuizing, wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Ga snel naar

Opslag en verhuizen, met Klik Verhuizingen

Veilige en kwalitatieve opslagruimtes

Jouw bezittingen verdienen de beste zorg, en dat begint met de opslagruimte zelf. Bij Klik Verhuizingen gebruiken we uitsluitend veilige en hoogwaardige opslagfaciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw spullen in perfecte staat blijven, ongeacht de duur van de opslag.

Op maat gemaakte opslagoplossingen

We begrijpen dat niet elke opslagbehoefte hetzelfde is. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om met jou te bespreken wat je precies nodig hebt in een opslagruimte. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, klimaatbeheersing of andere voorzieningen, we zorgen ervoor dat de opslagruimte aan al jouw eisen voldoet.

Transport van jouw inboedel

Het verhuizen van je bezittingen naar de opslagruimte is vaak een hele klus op zich. Bij Klik Verhuizingen nemen we ook dit zware werk uit handen. Ons ervaren team zal jouw inboedel veilig en efficiënt naar de opslagruimte brengen, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Overal beschikbaar

We begrijpen dat verhuizen en opslag soms vereist zijn in verschillende regio’s. Daarom hebben we opslagfaciliteiten beschikbaar in vrijwel iedere regio, zodat je altijd dichtbij de opslagruimte bent waar je deze nodig hebt.

6 zekerheden van Klik Verhuizingen

1. De klant staat centraal

Bij Klik Verhuizingen draait alles om jou, onze gewaardeerde klant. We luisteren aandachtig naar jouw behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen om jou volledig te ontzorgen tijdens de verhuizing en opslag.

2. Eerlijke tarieven

We begrijpen dat verhuizen al genoeg kosten met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om eerlijke en betaalbare tarieven te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten.

3. Transparantie

Bij Klik Verhuizingen geloven we in open en eerlijke communicatie. Je kunt altijd rekenen op duidelijke tarieven en transparante afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

4. Verhuizen met zorg

Je bezittingen zijn kostbaar, en wij behandelen ze alsof ze van onszelf zijn. We zijn toegewijd om met de grootst mogelijke zorg voor jouw spullen te zorgen, van het inpakken tot het transporteren en opslaan.

5. Altijd in voor een praatje

Bij Klik Verhuizingen zijn we meer dan alleen verhuizers; we zijn jouw vriendelijke buurman tijdens de hele verhuizing. We staan altijd klaar voor een praatje en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt tijdens het gehele proces.

6. Ervaren verhuizers

Ons team van kundige verhuizers heeft de expertise om jouw bezittingen veilig en efficiënt te verplaatsen. We zijn bedreven in het demonteren en monteren van meubels en zorgen ervoor dat al jouw spullen zorgvuldig worden verpakt voor transport en opslag.

 

Eerlijke tarieven

Offerte snel binnen

Aanvullende verhuisdiensten

Verhuizing en Opslag

Verhuizing en opslag kan om verschillende redenen wenselijk zijn. Of het nu komt doordat je nieuwe droomhuis nog niet gereed is, of je simpelweg nog geen nieuwe woning hebt gevonden, wij bieden de perfecte oplossing. Ook bedrijven kunnen onze opslagruimte benutten tijdens hun verhuisperiode.

Zakelijke verhuizing

Onze toegewijde aanpak en lange ervaring in de logistieke sector maken ons de juiste partner voor jouw zakelijke verhuizing. Met ons team van experts kun je er zeker van zijn dat jouw bedrijf soepel verhuist naar de nieuwe locatie.

Verhuizen en schoonmaken

Met verhuizen en schoonmaken, staan wij klaar om je oude huis grondig te reinigen, zodat het glanzend klaarstaat voor de nieuwe bewoners. Daarnaast zorgen we ervoor dat je nieuwe woning volledig is schoongemaakt, zodat je meteen kunt genieten van een frisse start.

Handyman service

Tijdens het verhuizen kom je onvermijdelijk allerlei klusjes tegen. Gelukkig is er onze handyman service, die ervoor zorgt dat deze klusjes vlot en professioneel worden uitgevoerd. Of het nu gaat om kleine reparaties, het ophangen van lampen, of andere taken, ons team staat paraat om jou te ontzorgen tijdens het verhuisproces.

Demontage dienst

Sommige meubels en apparaten moeten gedemonteerd worden voordat ze veilig verhuisd kunnen worden. Dit is waar onze demontage dienst van pas komt. Onze bekwame professionals demonteren de benodigde items voor jou, en wanneer de tijd daar is, monteren we ze met evenveel zorg en precisie weer in elkaar.

Inpakservice

Het inpakken van je spullen is de basis van een goede verhuizing. Laat ons je hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat al jouw bezittingen netjes en efficiënt worden ingepakt, zodat ze veilig en georganiseerd op hun nieuwe bestemming aankomen. Met onze inpakservice is alles in goede handen.

Woningontruiming

Een snelle en doeltreffende woningontruiming is cruciaal, of je nu gaat verhuizen of een woning leeg moet achterlaten. Wij nemen deze taak graag van je over. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat je inboedel snel en zorgvuldig uit je woning wordt verwijderd, waardoor je gemoedsrust hebt in deze drukke tijd.

Internationale verhuizing

Een stressvrije internationale verhuizing, ook dat regel je samen met Klik Verhuizingen.

Wij zijn ook actief in onder andere: