Op naar een nieuwe start!

Verhuizen en schoonmaken

Je nieuwe huis moet natuurlijk helemaal schoon zijn, voordat je er naartoe verhuist. Een verhuizing kost echter veel tijd, wil je jouw nieuwe woning laten schoonmaken? Verhuizen en schoonmaken is iets wat wij vaak doen voor onze klanten. Wij poetsen grondig en nauwkeurig, zodat je zeker weet dat je nieuwe woning zeer schoon is.

Maken je nieuwe huis schoon, maar ook je oude huis voor de nieuwe bewoners, het is maar net wat jouw wensen zijn

Ga snel naar

Jouw partner in verhuizen én schoonmaken!

Sta je op het punt om naar je nieuwe droomhuis te verhuizen? Dan begrijpen we maar al te goed dat je wilt dat alles vlekkeloos verloopt. En wat is er nu belangrijker dan een brandschoon nieuw begin? Wij ontzorgen je graag op het gebied van schoonmaken en verhuizen. Zo bespaar je een hoop tijd en energie.

Waarom kiezen voor verhuizen en schoonmaken met Klik Verhuizingen?

1. Tijdsbesparing:

Een verhuizing op zichzelf is al een behoorlijke klus. Het inpakken van al je bezittingen, het organiseren van transport, en het regelen van administratieve zaken kunnen overweldigend zijn. Laat ons de stress van schoonmaken van je overnemen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van de verhuizing.

2. Grondig en Nauwkeurig:

Onze toegewijde schoonmaakexperts weten dat elk hoekje en gaatje belangrijk is. We poetsen grondig en nauwkeurig, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nieuwe woning tiptop in orde is. Geen stofje blijft onopgemerkt, geen vlek blijft achter. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit!

3. Flexibiliteit, nieuw en/of oude huis:

Of je nu alleen je nieuwe huis wilt laten schoonmaken, je oude huis voor de nieuwe bewoners wilt opfrissen, of beide, bij Ons Verhuisbedrijf zijn we flexibel en passen we ons aan jouw wensen aan. Jij bepaalt hoe we je kunnen helpen.

Bij Klik Verhuizingen begrijpen we dat een verhuizing niet alleen draait om je nieuwe huis schoon en gastvrij te maken, maar ook om je oude huis in perfecte staat achter te laten voor de nieuwe bewoners. Onze toewijding aan uitmuntendheid omvat beide aspecten van de verhuiservaring.

Voor Je Nieuwe Huis

Wanneer je je nieuwe huis betreedt, wil je niets minder dan een frisse start. Onze ervaren schoonmaakprofessionals zorgen ervoor dat je nieuwe huis vlekkeloos schoon is. We gaan grondig te werk, zodat je met een gerust hart kunt intrekken. Geen stof, geen vlekken, alleen een schone lei voor jouw nieuwe avontuur.

Voor Je Oude Huis

Het verlaten van je oude huis is een emotionele overgang, en we begrijpen het belang van het achterlaten van een goede indruk voor de nieuwe bewoners. Daarom bieden we ook onze schoonmaakdiensten aan voor je oude huis. We zorgen ervoor dat het huis in uitstekende staat wordt opgeleverd, klaar om nieuwe herinneringen te maken voor de volgende bewoners. Een schoon huis is een teken van respect en vriendelijkheid dat je kunt doorgeven aan de nieuwe eigenaren.

Over Klik Verhuizingen

Klik Verhuizingen is opgericht door twee jonge en gedreven ondernemers met een passie voor logistiek. Ons team is samengesteld uit ervaren en deskundige verhuizers die elke verhuizing met precisie en zorg aanpakken. Of je nu binnen dezelfde stad of door het hele land verhuist, ons team staat altijd voor je klaar.

Onze ervaring in de logistiek maakt dat we iedere verhuizing vlekkeloos laten verlopen, en we bedienen met trots klanten door heel Nederland. Ons doel is om jou een unieke, naadloze verhuiservaring te bezorgen. Bij Klik Verhuizingen draait het niet alleen om het verplaatsen van je bezittingen: het gaat om het verhuizen van jouw leven, en dat doen we met veel energie en een brede glimlach.

Aanvullende verhuisdiensten

Verhuizing & opslag

Verhuizing en opslag, perfect voor elke situatie. Voor je nieuwe huis klaar is of als je nog geen nieuwe woning hebt gevonden, bieden wij de oplossing. Ook bedrijven kunnen onze opslagruimte gebruiken tijdens een verhuizing.

Zakelijk verhuizen

Onze ervaren experts staan klaar voor jouw zakelijke verhuizing, met een toegewijde aanpak en logistieke expertise.

Verhuizen & schoonmaken

Laat ons je oude huis grondig reinigen voor de nieuwe bewoners en zorg ervoor dat je nieuwe woning fris en schoon is voor een vlotte start. Dat kan met verhuizen en schoonmaken.

Handyman service 

Voor alle klusjes tijdens de verhuizing, groot of klein, is onze handyman service geschikt. Ons team staat klaar om jou professioneel te ontzorgen.

Demontage dienst

Onze professionals demonteren en monteren meubels en apparaten met zorg en precisie voor een veilige verhuizing, met onze demontage dienst.

Inpakservice

Laat ons je spullen netjes en efficiënt inpakken middels onze inpakservice, zodat ze veilig en georganiseerd op hun bestemming aankomen.

Woning ontruiming

Een snelle en zorgvuldige woningontruiming, met professionele aanpak voor gemoedsrust in drukke tijden.

Internationale verhuizing

Een stressvrije internationale verhuizing, ook dat regel je samen met Klik Verhuizingen.

Wij zijn actief in onder andere: