Op naar een nieuwe start!

Handyman service

handyman service van Klik Verhuizingen

Bij een verhuizing komen allerlei soorten werkzaamheden kijken. Denk aan het uit elkaar halen en in elkaar zetten van kasten of het ontkoppelen van apparatuur. Ben je niet handig of heb je simpelweg geen tijd of zin in dit soort klusjes? Schakel dan onze handyman service in!

Er zijn veel klussen die onze handyman voor je kan uitvoeren, meubels demonteren en monteren, meubels in elkaar zetten en uit elkaar halen. Let wel, onze handyman is geen elektricien, waardoor dat soort gerelateerde klussen niet mogelijk zijn. Het gaat vooral om wat kleinere klusjes.

Ga snel naar

Onze ervaren handyman staat voor je klaar om je te helpen bij onder andere:

Schilderwerk en reparaties

We zijn niet alleen experts in het verplaatsen van spullen, maar ook in het opfrissen van je nieuwe of oude woning. Onze handyman is een ware kunstenaar als het gaat om schilderwerk en reparaties. Laat ons je muren een frisse kleur geven, krassen op houten vloeren repareren of die vervelende scheuren in het stucwerk wegwerken. We streven ernaar om je nieuwe huis in topconditie achter te laten.

Ophangen van verlichting en gordijnen

Laat het ophangen van je favoriete kunstwerken, lampen en gordijnen over aan onze professionals. Je nieuwe thuis zal er binnen de kortste keren fantastisch uitzien. Onze experts zorgen ervoor dat je kunstwerken perfect op ooghoogte hangen, je verlichting de juiste sfeer creëert en je gordijnen naadloos passen voor de ultieme privacy en stijl.

Meubelmontage en -demontage

Waarom worstelen met het in elkaar zetten of uit elkaar halen van meubels? Onze experts doen dit moeiteloos, zodat je je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je verhuizing. Of het nu gaat om een antieke kast die met zorg moet worden gedemonteerd of een moderne eettafel die perfect gemonteerd moet worden, wij hebben de expertise om je meubels veilig te hanteren. We kunnen je onder andere helpen met:

Demontage van meubels

Ons team is getraind in het demonteren van meubels zoals bedden, kasten en tafels, zodat ze veilig en compact kunnen worden verplaatst. We weten dat elk stuk meubilair anders is, en we behandelen ze met de zorg die ze verdienen. Van het losdraaien van schroeven tot het zorgvuldig verpakken van de onderdelen, we zorgen ervoor dat je meubels veilig aankomen op hun nieuwe locatie.

Apparatuur demontage

Of het nu gaat om het loskoppelen van je wasmachine, koelkast of andere apparatuur, we zorgen ervoor dat alles correct wordt gedemonteerd voor de verhuizing. Veiligheid staat bij ons voorop, en we weten dat het correct demonteren van apparatuur essentieel is om schade te voorkomen. We labelen elk onderdeel en sluiten slangen en kabels zorgvuldig af, zodat alles weer soepel in elkaar kan worden gezet op de nieuwe locatie.

Professionele etikettering

We houden rekening met elk schroefje, moertje en onderdeel, en zorgen voor een zorgvuldige etikettering, zodat alles op de juiste manier weer in elkaar wordt gezet. Wanneer we je eigendommen demonteren, zijn we ons bewust van de complexiteit ervan. Dankzij onze grondige etikettering weet je altijd welk onderdeel waar hoort, waardoor de montage op je nieuwe locatie een fluitje van een cent wordt.

Neem voor de volledige lijst van klusjes die wij kunnen uitvoeren even contact met ons op.

Aanvullende verhuisdiensten

Verhuizing en Opslag

Verhuizing en opslag kan om verschillende redenen wenselijk zijn. Of het nu komt doordat je nieuwe droomhuis nog niet gereed is, of je simpelweg nog geen nieuwe woning hebt gevonden, wij bieden de perfecte oplossing. Ook bedrijven kunnen onze opslagruimte benutten tijdens hun verhuisperiode.

Zakelijke Verhuizing

Onze toegewijde aanpak en lange ervaring in de logistieke sector maken ons de juiste partner voor jouw zakelijke verhuizing. Met ons team van experts kun je er zeker van zijn dat jouw bedrijf soepel verhuist naar de nieuwe locatie.

Verhuizen en Schoonmaken

Met verhuizen en schoonmaken, staan wij klaar om je oude huis grondig te reinigen, zodat het glanzend klaarstaat voor de nieuwe bewoners. Daarnaast zorgen we ervoor dat je nieuwe woning volledig is schoongemaakt, zodat je meteen kunt genieten van een frisse start.

Handyman Service

Tijdens het verhuizen kom je onvermijdelijk allerlei klusjes tegen. Gelukkig is er onze handyman service, die ervoor zorgt dat deze klusjes vlot en professioneel worden uitgevoerd. Of het nu gaat om kleine reparaties, het ophangen van lampen, of andere taken, ons team staat paraat om jou te ontzorgen tijdens het verhuisproces.

Demontage Dienst

Sommige meubels en apparaten moeten gedemonteerd worden voordat ze veilig verhuisd kunnen worden. Dit is waar onze demontage dienst van pas komt. Onze bekwame professionals demonteren de benodigde items voor jou, en wanneer de tijd daar is, monteren we ze met evenveel zorg en precisie weer in elkaar.

Inpakservice

Het inpakken van je spullen is de basis van een goede verhuizing. Laat ons je hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat al jouw bezittingen netjes en efficiënt worden ingepakt, zodat ze veilig en georganiseerd op hun nieuwe bestemming aankomen. Met onze inpakservice is alles in goede handen.

Woningontruiming

Een snelle en doeltreffende woningontruiming is cruciaal, of je nu gaat verhuizen of een woning leeg moet achterlaten. Wij nemen deze taak graag van je over. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat je inboedel snel en zorgvuldig uit je woning wordt verwijderd, waardoor je gemoedsrust hebt in deze drukke tijd.

Internationale verhuizing

Een stressvrije internationale verhuizing, ook dat regel je samen met Klik Verhuizingen.

Over Klik Verhuizingen

Klik Verhuizingen is ontstaan uit de visie van twee jonge en gedreven ondernemers met veel ervaring in de logistiek en een sterke focus op klantgerichtheid. Ons team bestaat uit deskundige verhuizers met ruime ervaring, die elke verhuizing met uiterste precisie en zorg benaderen. Of het nu een verhuizing binnen dezelfde stad betreft of een oversteek door het hele land, ons toegewijde team staat altijd voor u klaar.

Wij streven er constant naar om onze klanten een naadloze verhuiservaring te bieden die volledig in lijn is met onze kernwaarden. Bij Klik Verhuizingen gaat het niet simpelweg om het verplaatsen van uw bezittingen; het draait om het verhuizen van uw leven. En dit doen we met veel toewijding en een oprechte glimlach.

Wij zijn ook actief in onder andere: